Leef het leven waar jij blij van wordt. Wanneer je voorbij de beperkingen leert kijken, is er onbeperkt veel mogelijk.

Ervaar dat jij sturing kunt geven en zelf kunt kiezen voor een leven dat bij jullie past.

u

Voel jij je (over-) vermoeid?

Voel je weinig energie en heb je moeite alles vol te houden door alle ballen die jij hoog te houden hebt en de extra zorgtaken die op jouw bord liggen?

u

Heb je geen tijd voor jezelf?

‘Moet’ er altijd wel wat en kost het je moeite om te ontspannen? Schiet ‘iets’ voor jezelf doen er altijd bij in?

u

Ben je niet blij met jouw leven en de vrouw die je nu bent? 

Had jij het je anders voorgesteld toen jullie aan kinderen begonnen? Voel jij je soms verdrietig over de vrouw/moeder/werknemer die je nu geworden bent?

Mogelijkheden

Wil je weten wat de Andere Zaak voor jou kan betekenen? Scroll naar beneden voor de diensten of informeer persoonlijk:

De feiten liegen er niet om.

Veel ouders van een zorgintensief kind hebben het zwaar te verduren. Zo blijkt zestig procent overwerkt te raken of een burn-out te krijgen. Ook lopen deze ouders een flink risico op relatieproblemen: zo’n 42 procent krijgt die door de komst van een zorgintensief kind. Ook blijkt dat ruim 40 procent tobt met opvoedproblemen; zo vinden ze het bijvoorbeeld moeilijk hun tijd te verdelen tussen hun zorgkind en hun andere kind(eren)
(bron: zorgkind is vaak meer dan ouders kunnen verdragen, Iris Pronk-13/09/14).

Het is mijn missie om jou als moeder met een kind met een beperking te coachen naar meer werk-privé-zorg balans. Zodat je, mét alle ballen die je hooghoudt, weer grip krijgt op jouw leven en de rust ervaart om te kunnen genieten van je gezin

Ervaringen van opdrachtgevers

Machteld is een top coach/adviseur met de juiste vaardigheden om iedereen in haar omgeving te inspireren en zelf tot actie over te laten gaan. Daarnaast kan ze met haar levenservaring anderen tot voorbeeld zijn en hen begeleiden in dezelfde moeilijke keuzes en ‘struggles’. Zonder zweverig te worden en met een goede realiteitszin.
Renee van Buuren

HR Adviseur

Gebaseerd op haar jarenlange ervaring als HR adviseur, gecombineerd met ervaring uit haar eigen leven, begrijpt Machteld als geen ander dat het leven soms anders loopt dan gedacht. Juist in die turbulentie helpt Machteld hoofd- van bijzaken te onderscheiden, een plan te maken en actie te stimuleren om zo weer overzicht en balans terug te krijgen.
Machteld is een spontane persoonlijkheid en weet met haar positieve instelling en oprechte interesse duurzame resultaten te boeken in haar coachingstrajecten.
Esther Zuidam

HR manager

“There’s no way to be a perfect mother, but a million ways to be a good one”
van: Jill Churchill

Een kind met een beperking is als een cadeautje waar je niet om gevraagd hebt. Althans, je koos voor het kind, niet voor de beperking. Toch heb je het gekregen. Het gaat ook niet meer weg. De beperking zal er altijd zijn. Je zult een weg moeten vinden in het verdragen van de moeilijke kanten.

Juist omdat het voor altijd is, is het zo belangrijk te ontdekken wat voor jou werkt binnen de kaders van jouw gezin, werk en omgeving. Doorgaans is de meeste aandacht en hulpverlening gericht op het kind met de beperking. Hierdoor staan de andere leden van het gezin automatisch meer in de schaduw. Hoe neem je dan je eigen plek in? Hoe zorg je er dan voor dat iedereen in het gezin aan de beurt komt?

Als je door mij begeleid wordt, ben ik er voor jou, de moeder. Wij maken een plan om jou in het zadel te houden en gaan op zoek naar hoe het voor jou werkt. Praktisch en oplossingsgericht met oog voor het systeem om jou heen.

Persoonlijke coaching

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’

Voel je dat het tijd is om verandering door te voeren?

Merk je dat je energie niet meer stroomt?

Verlang je naar een lichter leven?

Persoonlijke coaching op maat betekent:

1: Tijdens een kennismaking kijken we of het vertrouwen er is om samen aan de slag te gaan.

2: We onderzoeken jouw coachvraag en wat ik daarin voor jou kan betekenen.

3: Door middel van een vooraf voorgesteld traject werken we aan jouw doelen. Hierbij gaan we gemiddeld uit van 5 tot 8 sessies verspreidt over een periode van ongeveer 2 tot 6 maanden.

4: Afronden en evalueren. We reflecteren de verworven inzichten, nieuwe kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan en meeneemt in jouw proces van persoonlijke groei.

Coaching via een werkgever : 

Wanneer jouw werkgever bereid is te investeren in coaching, kan ik een aanbieding op maat maken. Een traject bevat naast een uitgebreid intakegesprek, de coachingssessies en eindevaluatie ook eventueel digitale testen. 

Gesprekken vinden op een centrale locatie plaats of worden digitaal gedaan.

Coaching particulier: 

Pakketprijs van 5 sessies € 450,- excl. BTW

Gesprekken vinden digitaal plaats.
Wanneer, op jouw verzoek, het gesprek op een andere locatie plaats vindt, worden extra kosten gerekend.

Wil jij graag persoonlijke coaching?

Wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij?

Vraag dan hier een gratis gesprek van 20 minuten aan

Ervaringen van andere cliënten

Ik heb mijn doelen boven verwachting gehaald. Ik voel me positiever en heb handvatten voor als het minder gaat. In gesprek gaan ging als vanzelf en ik voelde snel vertrouwen om vrij te praten. Ik zou Machteld zeker aanraden aan andere moeders, ze kan goed luisteren en structuur scheppen. Ik geef de coaching een 10!

Geesje

 Ik zocht een betere balans voor mezelf, mijn werk en alles wat er thuis speelt. De coaching hielp mij om rustmomenten voor mezelf in te bouwen en beter stil te staan bij mijn eigen behoeftes. Ik heb meer zicht op mijn energiebalans en kies bewuster voor activiteiten die ik wel en niet doe. Het heeft mij goed geholpen om ook meer ruimte over te houden voor de moeilijke momenten thuis 

Ilse

Veelgestelde vragen

Worden de kosten vergoed door de verzekering?

Je kunt coaching in sommige gevallen wel als aftrekbare kosten indienen bij de belasting dienst. Er moet voor de aftrekbaarheid altijd verband bestaan met inkomensverwerving en/of verbetering op de arbeidsmarkt. Er is een drempel van 250 euro (de kosten daarboven kun je aftrekken).
Voor ondernemers/ZZP’ers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

Mijn werkgever wil betalen, kan dat?

Ja, dat kan zeker. Een werkgever kan in jou investeren door middel van een coaching traject op maat. Wanneer je door de juiste persoon begeleid wordt, is de kans van slagen het grootst. Wanneer jouw werkgever hier meer over wilt weten, kan ik je daar meer informatie over geven.

Hoe wordt er met mijn gegevens omgegaan?

Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de wet op de persoonsregistratie.

Waar vinden de gesprekken plaats?

De gesprekken kunnen plaats vinden op een locatie die jij prettig vindt.  Dit kan digitaal of bij jouw thuis, op het werk of op een andere plek die we in overleg vaststellen. 

Ik wil vrijblijvend informatie aanvragen over de diensten van de Andere Zaak

9 + 1 =

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 24 uur. Indien dit niet binnen 24 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Praktijkgegevens

De Andere Zaak

06- 16 29 40 29
info@anderezaak.nl

De Andere Zaak

Pin It on Pinterest

Share This