Coaching ouderschap, werk en extra zorgtaken, Nederland

Ontdek alles over coaching voor ouders die werk en extra zorgtaken combineren en boek een gratis kennismakingsgesprek online

De Andere Zaak

Werk, gezin en ouderschap combineren is voor de meeste ouders al een uitdaging, laat staan wanneer je kind een beperking heeft. Als HR adviseur en casemanager verzuim heb ik mij altijd bezig gehouden met de werkende mens. Toen ik zelf moeder werd van een zorgintensieve zoon, vroeg ik mij af hoe andere ouders dat eigenlijk doen. Hoe houden zij balans tussen gezin en werk? Zorgen voor je kind doe je uit liefde maar de extra zorglast gaat nooit meer weg. Hoe houd je dan nog een beetje een leuk leven?

Dat heeft mij geinspireerd om De Andere Zaak te beginnen en mij speciaal te richten op dit onderwerp. Hier komt mijn zakelijke achtergrond samen met mijn persoonlijke ervaring als moeder. Dat wil ik graag inzetten omdat ik al die ouders met hun speciale kinderen de rust en ruimte gun om gezin, werk en extra zorgtaken te combineren op een manier die voor hen werkt.

 

“Ik heb mijn doelen boven verwachting gehaald. Ik voel me positiever en heb handvatten voor als het minder gaat. In gesprek gaan ging als vanzelf en ik voelde snel vertrouwen om vrij te praten. Ik zou Machteld zeker aanraden aan andere moeders, ze kan goed luisteren en structuur scheppen. Ik geef de coaching een 10!”

– Geesje

 

“Ik zocht een betere balans voor mezelf, mijn werk en alles wat er thuis speelt. De coaching hielp mij om rustmomenten voor mezelf in te bouwen en beter stil te staan bij mijn eigen behoeftes. Ik heb meer zicht op mijn energiebalans en kies bewuster voor activiteiten die ik wel en niet doe. Het heeft mij goed geholpen om ook meer ruimte over te houden voor de moeilijke momenten thuis.”

– Ilse

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is altijd op maat. Als je door mij begeleid wordt, ben ik er voor jou. We inventariseren wat er bij jou speelt en waar het wringt. Mijn stijl is praktisch en oplossingsgericht met oog voor het systeem om jou heen.

Persoonlijke coaching op maat betekent:

1. Tijdens een kennismaking kijken we of het vertrouwen er is om samen aan de slag te gaan.

2. We onderzoeken jouw coachvraag en wat ik daarin voor jou kan betekenen.

3. Door middel van een vooraf voorgesteld traject werken we aan jouw doelen. Hierbij gaan we gemiddeld uit van 5 tot 8 sessies verspreidt over een periode van ongeveer 2 tot 6 maanden.

4. Afronden en evalueren. We reflecteren de verworven inzichten, nieuwe kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan en meeneemt in jouw proces van persoonlijke groei.

Persoonlijke coaching

Activerende zin om iemand te motiveren om een actie te ondernemen.

Coachingspakket particulier

€450,-

5 Sessies

De gesprekken vinden online plaats of in overleg op locatie.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Coaching ouderschap, werk en extra zorgtaken in Nederland

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

De Andere Zaak

Frederik Alewijnstraat 7
1462 MT  Middenbeemster
Noord Holland – Nederland

info@anderezaak.nl

06 – 16 29 40 29

}

In overleg

Btw-nummer: NL003234042B97
Kvk-nummer: 77704827