Bestel het Magazine hier

15 + 1 =

Wil je meerdere exemplaren bestellen?

 

Wil je een hoeveelheid voor je organisatie bestellen of een aantal cadeau doen?

Geen probleem, als je er meer wilt bestellen, laat het dan even weten!

Het Magazine

Voor moeders die gezin, werk en extra zorg combineren

Gezin en werk combineren is voor iedere ouder een uitdaging en wanneer je kind een beperking heeft, al helemaal. Hoe houd je dan alle ballen in de lucht, zonder dat je alleen maar aan het overleven bent? Wat helpt om vol te houden en hoe doen andere moeders dat? Op deze en andere vragen geeft dit Magazine antwoord. 

ANDERS is een waardevol magazine voor moeders, hulpverleners en werkgevers. Het combineert vele ervaringsverhalen en bijdragen van o.a.:

  • Merel van Vroonhoven, voormalig topvrouw van het AFM en nu zij-instromer in het speciaal onderwijs en columnist voor de Volkskrant
  • Hanneke Vrielink, directeur Cordaan Jeugd
  • Illya Soffer, directeur van Ieder(in), een koepelorganisatie die belangen behartigt voor mensen met een beperking of chronische ziekte
  • Mr. Drs. Mariëlle Brüning, hoogleraar Jeugdrecht

Bestel ANDERS voor jezelf, je familie of werkgever óf geef het cadeau aan een andere moeder met een kind met een beperking waarvan je weet dat ze werkt of misschien juist wil gaan werken.

ANDERS is een initiatief van De ANDERE zaak in samenwerking met Cordaan Jeugd.

Gratis PDF Preview Magazine

Wil je alvast een kijkje nemen in het Magazine? Vraag hier de Preview PDF aan!

REACTIES OP HET MAGAZINE

 

“Ontzettend bedankt voor het maken van dit Magazine!!! ?
Dit was precies wat ik nodig had om de kracht en de moed te vinden om mijn werk los te laten. ✨
De rode lijn in de verhalen, de gemaakte keuzes en de bijbehorende consequenties plaatsten mijn eigen verhaal in het juiste perspectief om een goede afweging te kunnen maken.
Onbewust was ik naar dit referentiekader op zoek maar mijn directe omgeving kon me dat niet bieden. Jij gelukkig wel. 
Kitty

Wat een prachtig Magazine met mooie foto’s en herkenbare verhalen. Ik heb er veel herkenning in gevonden, dank je wel voor het delen van deze verhalen!

Angela

Wat hebben jullie een prachtig tijdschrift gemaakt.
Als werkende zorgouder vond ik veel herkenning en ook inspiratie.
Geweldig dat het je gelukt is om zoveel mensen te betrekken én aan het woord te laten!
Minke Verdonk

Ik wilde je complimenteren met en ook bedanken voor het feit dat je zo’n mooi magazine hebt uitgebracht. Ik heb er veel herkenning in gevonden en bruikbare tips en informatie. Na het ophouden van Lotje & co heb ik gezocht naar zoiets maar niet eerder gevonden. 
Dus, bij deze, bedankt! En ik blijf de andere zaak graag volgen!
Annelies

Ik kwam net je tijdschrift tegen, wat inspirerend om de preview te lezen. We kennen elkaar van jullie begin periode, en vroeg mij toen wel eens af : hoe houdt zij dat vol? Huub met zijn eigen uitdagingen, en dan nog 2 kleintjes er vlak achteraan. Heel mooi om te lezen dat je van jullie uitdaging je kracht hebt gemaakt.

 Heel veel succes met je bedrijf, mocht ik moeders tegenkomen met een hulpvraag op jouw expertise gebied, ik stuur ze door! En het tijdschrift heb ik meteen besteld.

Karen Visman

Floortime Coaching en Consult

Pin It on Pinterest

Share This