Blogpagina

Meervoudig uitgedaagde mantelzorgers

Meervoudig uitgedaagde mantelzorgers

Ben je een vrouw van 45+ -en dus mogelijk in de overgang- die werkt, een gezin heeft met kinderen -waarvan minimaal één zorgintensief kind- én ben je daarnaast misschien ook nog mantelzorger voor een ander familielid? Dan heb je een meervoudige uitdaging om vitaal deel te blijven nemen aan het arbeidsproces.

Lees meer
Werk en zorg combineren in de toekomst

Werk en zorg combineren in de toekomst

De combinatie werk & zorg is niet altijd makkelijk, zeker niet wanneer je kind extra zorg nodig heeft en dit in de toekomst niet zal veranderen. De keus om te werken of niet, is een lastige. Werk is zoveel meer dan alleen een inkomen genereren. Werk is ook een stuk van je identiteit en zorgt voor een gevoel van zingeving.

Lees meer
Kind, houd toch op met dat werken

Kind, houd toch op met dat werken

Ilya Soffer in het Magazine Anders over haar gezin, de extra zorg voor haar zoons en de motivatie voor haar werk als directeur van Ieder(in) “Zelfs mijn moeder zei weleens: ‘kind, houd toch op met dat werken, dat kan toch niet met jouw gezin!’ Nou, ik denk dat ik dood was gegaan of in een depressie was geraakt als ik was gestopt met werken.”

Lees meer

Over mij

Als moeder van een kind met een beperking, weet ik hoe lastig het is alle ballen in de lucht te houden. Bovenop alle ‘normale’ uitdagingen, krijg je nog zoveel méér op je bordje. Ik coach moeders naar een betere balans tussen werk-privé-zorg taken zodat er ruimte ontstaat om meer te genieten van het leven

Pin It on Pinterest

Share This