Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorger. 

Zelf heb ik me jarenlang niet herkend die term ‘Mantelzorger’ en toch ben je dat als ouder van een kind met een beperking wel degelijk. Je levert namelijk structureel meer dan gebruikelijke zorg voor je kind.

Zorgen doe je toch gewoon?

Ook al denken veel ouders; ‘Dat doe je toch gewoon, zorgen voor je kind?’ En natuurlijk, doe je dat met alle liefde maar dat neemt niet weg dat het af toe zwaar is. Jarenlang luiers verschonen, gebroken nachten, continue opletten, zorg regelen, het gaat je niet in de koude kleren zitten.

Wanneer er veel op je bordje ligt, schiet ‘voor jezelf zorgen’ er zomaar bij in. Dat kan best een tijd goed gaan, maar niet jaar in, jaar uit. Daarom is het belangrijk om stil te staan bij hoe het met ‘de mantelzorger’ gaat, met jou dus.

Met een lege tank kun je niet rijden

Zoals auto’s niet zonder benzine rijden, zo functioneren mensen niet zonder energie. Jouw energietank moet geregeld gevuld worden om te voorkomen dat je met een lege tank komt te staan.  Dáár is de dag van de mantelzorger dus voor. Om jezelf even bovenaan de prioriteitenlijst te zetten!

Om dat extra te benadrukken, geef ik deze hele maand cadeautjes weg. Speciaal voor jou, met heel veel liefde.

Een cadeau, speciaal voor jou!

Dus, wil jij jouw energietank wel even opladen? Dan heb ik een mooi cadeau voor jou gedurende de hele maand november!

Tijdens de novemberactie geef ik het boek ‘De stap’ van Merel van Vroonhoven  ter waarde van €21,99 cadeau. Merel schreef ook het prachtige voorwoord in het Magazine Anders en haar inspirerende boek kwam direct op de nationale bestseller lijst binnenkwam in de top 10 van de non-fictie lijst

Wil je daar meer over weten? Klik dan op onderstaande button en vraag je boek aan!

Investeer in jezelf en krijg een prachtig cadeau!

 

Wil je het boek ‘De Stap’ van Merel van Vroonhoven cadeau krijgen? De hele maand november krijg je het cadeau dus bekijk snel de actie!

Een cadeau helemaal voor jou. Met liefde.

Pin It on Pinterest

Share This