Altijd in de weer, altijd ‘aan’ staan. Dat is het dagelijks leven van een gezin met een zorgintensief kind. Vaak schiet lezen er dan bij in, tenminste, bij mij wel. Daarom ben ik ook gek op Magazines want daarin kun je ‘even’ een verhaaltje lezen, ‘even’ je zinnen verzetten, al is het maar voor 5 minuten. En tijdens deze zomer krijg je er ook nog het boek ‘De STAP’ van Merel van Vroonhoven bij cadeau! In de komende 4 vragen leg ik je uit waarom je deze aanbieding wilt hebben:

Waarom dit Magazine?

Voor de meeste ouders is het best een uitdaging om gezin en werk te combineren met alles wat daarbij komt kijken. Laat staan wanneer je kind een beperking heeft, hoe houd je dan alle ballen in de lucht? Hoe combineer je dan gezin, werk en alle extra zorgtaken zonder dat je alleen maar aan het overleven bent? Dáár gaat het Magazine Anders over.

Waarom gaat het alleen over vrouwen?

Het gaat over vrouwen én hun gezin, daar komen natuurlijk ook vaders bij kijken (niet altijd overigens). Toch gaat dit over moeders omdat zij vaak degene zijn die meer zorgtaken op zich nemen en dit combineren met een (parttime-) baan. Geregeld zijn zij ook degene die minder gaan werken of helemaal stoppen wanneer de zorgtaken te zwaar worden. Daarbij zorgen vrouwen anders dan mannen en lopen dus ook tegen andere uitdagingen aan. Dáár gaat dit Magazine dus over.

Waarom ‘De STAP’ cadeau?

Het is niet zomaar dat ik dit boek cadeau geef. Ik volg Merel al jaren in haar columns voor de krant en vond het bewonderenswaardig dat zij besloot op haar 50e haar topfunctie op te geven voor een baan in het speciaal onderwijs. Merel is ook moeder van een zoon met autisme en weet als geen ander wat het is om gezin, werk en extra zorgtaken te combineren. Dat inspireerde mij om haar te vragen het voorwoord in het Magazine Anders te schrijven.

Waarom zou je het niet doen?

Waarom zou je het Magazine niet bestellen? Als je geen zorgintensief kind hebt, niet van lezen houdt, geen uitdagingen kent op het vlak van gezin, werk en extra zorgtaken, dan moet je dit magazine uiteraard niet bestellen. Verder is het gewoon een goede deal; bestel Magazine Anders en je krijgt het boek van Merel van Vroonhoven cadeau!

Zomeraanbieding

Bestel het Magazine Anders en krijg het boek ‘De STAP’ van Merel van Vroonhoven cadeau tijdens de zomermaanden!

Pin It on Pinterest

Share This